Als je je afmeldt voor sms-berichten kunnen we je geen belangrijke berichten sturen, zoals herinneringen voor afspraken en instructies om het product te gebruiken. Vink het vakje aan om je weer aan te melden.
Heb je een van die handige promocodes?

SmileShop-locaties

We openen SmileShops door heel Nederland. Dus hou je ogen open voor nieuwe winkels.

Begin het Smile Traject naar je nieuwe lach bij je thuis.

Bestel een veilige en gebruiksvriendelijke afdrukset en ga aan de slag om jezelf de lach van je dromen te bezorgen. Gewoon bij je thuis. Geen beugel. Geen maandelijkse tandartsafspraak. Wel scherp geprijsd.

Hast du noch Fragen?

Smile Experts hebben diverse achtergronden en zijn opgeleid om efficiënt en nauwkeurig een 3D-afbeelding van je lach te maken. Veel van onze Smile Experts zijn geregistreerde mondhygiënisten. We volgens en evalueren de kwaliteit van hun werk proactief en nemen jouw eigen ervaring daar ook in mee. Onze Smile Experts kunnen alle vragen beantwoorden die je mocht hebben over onze service, het proces en onze technologie, evenals de meeste vragen over het gebruik van transparante aligners om je tanden recht te zetten. De Smile Experts werken onder begeleiding en toezicht van een in Nederland geregistreerde tandarts of orthodontist.

Ja, dat is inbegrepen in de prijs van je alignertherapie. Tijdens de afspraak voor het maken van de 3D-afbeelding in onze SmileShop geven onze Smile Experts, dit zijn geregistreerde tandheelkundige medewerkers, aanwijzingen voor het gebruik van de bright on™ premium tandenbleekset behandeling en begeleiden je bij de eerste applicatie. Alle klanten die dit proces doorlopen ontvangen ook nog een bright on™ whiteningkit bij hun aligner sets. Zodat je lach niet alleen rechter, maar ook stralender wordt. Als je met behulp van onze afdrukset aligners koopt, ontvang je helaas geen bright on™.

Er is een minimumleeftijd van 12 jaar en de patiënten moeten alle tanden en kiezen van hun volwassen gebit hebben, met uitzondering van de tanden/kiezen 1, 16, 17 en 32. Voor patiënten die jonger zijn dan 16 jaar hebben we toestemming van een ouder of voogd nodig voor het medische/tandheelkundige geschiedenis formulier dat tijdens de evaluatiestap wordt verstrekt. Alleen met de toestemming van een ouder of voogd kan de alignerbehandeling van SmileDirectClub worden uitgevoerd.

Eerst ga je aan de slag met onze afdrukset voor thuis van € 49 of met het laten maken van een 3D-afbeelding in een SmileShop. Je hebt twee handige betaalopties. Bij een eenmalige betaling betaal je één keer € 1750. Dat is 50% goedkoper dan andere aligners. Je kunt ook gespreid betalen met SmilePay™. Voor € 79,70 per maand gedurende 24 maanden. (€ 1.750 gefinancierd tegen 9,9% rente. Het totaal terug te betalen bedrag is € 1.912,80).** Aan het einde van de behandeling doe je er goed aan om een retainer te bestellen om je stralende nieuwe lach te behouden. Deze bestel je voor €90 per set. Meer informatie over de prijzen van onze aligners vind je op one tarievenpagina.

Neem contact op met je eigen zorgverzekeraar voor verdere informatie.

SMILE STORIES

Zie wat een aantal van onze meer dan 1.5 miljoen tevreden klanten te zeggen heeft.

Beoordelingen van blije, stralend lachende mensen