Bespaar direct

Wij zijn van mening dat je geen fortuin uit hoeft te geven voor de glimlach van je dromen. We werken rechtstreeks samen met onze klanten en vermijden zo dure tandartsbezoeken. De aligners worden direct bij je thuis bezorgd.

 

Niet alleen betaal je tot 50% minder dan voor traditionele beugels om tanden recht te zetten, je wordt ook lid van de club en kunt profiteren van voordelen die alleen beschikbaar zijn voor leden.*

Alles in één overzicht

Afdruk maken

Gratis scan in een SmileShop of een handige afdrukset voor thuis voor € 49

Maak een afdruk van je tanden met onze handige afdrukset voor thuis of bezoek een SmileShop voor een GRATIS 3D-scan van je gebit. Wat je ook kiest, het is een perfect startpunt om aan je droomlach te beginnen en je wordt in beide gevallen begeleid door een in Nederland gecertificeerde tandarts of orthodontist.

Behandeling

Eenmalige betaling van € 1750 of € 79,70 per maand gedurende 24 maanden.**

€ 1750 gefinancierd tegen 9,9% rente. Het totaal terug te betalen bedrag is € 1912,80. Wij maken je aligners en sturen ze rechtstreeks naar je op. Een in Nederland geregistreerde tandarts of orthodontist volgt je vooruitgang op afstand zodat je niet zelf naar de tandarts hoeft. Hierdoor is deze therapie tot 50% voordeliger dan traditionele beugels.*

 

Retainer sets

Ontvang 2 op maat gemaakte retainer sets als je kiest voor maandelijkse betalingen. Bij een eenmalige betaling betaal je slechts € 90 per set.

Retainers kosten € 90 per set (boven en onder). Je draagt ze 's nachts wanneer je behandelingsplan afgerond is, zodat je je nieuwe lach op zijn plaats houdt. Bestel elke 6 maanden een nieuwe set zodat jouw retainers altijd in optimale toestand zijn.

SDC Sheild

Smile Garantie

Een in Nederland geregistreerde tandarts of orthodontist beoordeelt je lach en bepaalt of de transparante aligners van SmileDirectClub geschikt zijn voor jou. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je volledige terugbetaling van je afdrukset of scan krijgen. Als je binnen de eerste 30 dagen nadat ze bezorgd werden niet tevreden bent over je transparante aligners, kun je ze terugsturen. Alles wat je voor ze hebt uitgegeven wordt dan terugbetaald.

Kom bij de club.

Begin nu met onze eenvoudige gratis online test.