DRIE EENVOUDIGE STAPPEN

Zo werkt het

Stap 1:

Ons tandheelkundige team stelt je plan samen.

We maken een 3D-afbeelding van je tanden, zodat we kunnen zien wat er aan de hand is en ons behandelingsplan kunnen samenstellen. Deze afbeelding kan op twee eenvoudige manieren gemaakt worden. Je kunt zelf naar een SmileShop gaan, of je kunt onze afdrukset voor thuis gebruiken om je afdrukken te maken en ze naar ons sturen. Een in Nederland geregistreerde tandarts of orthodontist bekijkt je op maat gemaakte behandelplan en keurt het goed.

Stap 2:

Ons tandheelkundige team
maakt je aligners.

We laten je een voorbeeld zien van je nieuwe lach en maken dan je aligners op maat. We sturen je ze allemaal tegelijk, dus je hoeft niet te wachten. De aan jou toegewezen tandarts of orthodontist neemt regelmatig virtueel contact op en begeleidt je behandeling op afstand van begin tot eind. Bovendien krijg je onze bright on™ premium whitening waarmee je al in één week resultaat ziet.

Stap 3:

Laat de wereld je nieuwe lach zien.

Als de behandeling is afgerond en je een laatste controle bij je tandarts/orthodontist hebt gehad, kun je een set retainers aanschaffen. Deze draag je alleen 's nachts om je prachtige nieuwe lach op zijn plaats te houden. Ook kun je wanneer je maar wilt een bright on™ premium whitening behandeling bestellen om de kleur van je tanden bij te werken.

Tandartsbegeleiding op afstand

Met onze transparante aligners en tandheelkundige begeleiding op afstand maak je in je eigen ritme je tanden recht, gewoon bij je thuis. Je krijgt een in Nederland geregistreerde tandarts of orthodontist toegewezen. Hij of zij neemt regelmatig contact met je op voor een virtuele check-in via jouw klantaccount en volgt je vooruitgang op afstand.

Alles in één doosje

Alle transparante aligner sets in je behandelplan worden tegelijk naar je toegestuurd in één grote doos. Zonder iedere keer te wachten op een maandelijkse levering. Je hebt in één keer alles wat je nodig hebt om de lach van je dromen te krijgen.

Smile-Guarantee.png

Smile Garantie

Een in Nederland geregistreerde tandarts of orthodontist beoordeelt je lach en bepaalt of de transparante aligners van SmileDirectClub geschikt zijn voor jou. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je volledige terugbetaling van je afdrukset of scan krijgen. Als je binnen de eerste 30 dagen nadat ze bezorgd werden niet tevreden bent met je transparante aligners, kun je ze terugsturen. Alles wat je voor de retainers hebt uitgegeven wordt dan terugbetaald.

Dit gaan we gewoon doen toch?

Je droomlach wacht op je. Zorg dat je je kans grijpt.