SmileDirectClub

Marketingclaims

Nederland

"Een recht gebit tot 50% voordeliger dan traditionele beugels"

  • De stelling '50% voordeliger' is gebaseerd op de eenmalige betaling van SDC, in vergelijking met de prijs van traditionele beugels. De behandeling met aligners van SmileDirectClub is al verkrijgbaar vanaf € 1.750. De gemiddelde prijs voor traditionele beugels is € 2.500 tot € 3.500. Bron

 

'Minder dan € 3/dag'"

De claim 'minder dan € 3/dag' is gebaseerd op het maandbedrag van SmilePay, gedeeld door 30 dagen. SmilePay: € 250 aanbetaling, € 70/maand gedurende 24 maanden. Inclusief 2 sets retainers aan het einde van de behandeling (totale kosten € 1930).

 

“'Zet je gebit recht in minder dan 6 maanden, 100% vanuit je eigen huis'”

  • De claim 'minder dan 6 maanden' is gebaseerd op het aantal bestellingen van klanten voor op maat gemaakte aligners die je 22 uur per dag draagt met een behandelplan van 6 maanden of minder (95%).

 

“'Zet je gebit recht in slechts 4 maanden, 100% vanuit je eigen huis'”

  • “De claim 'in maar 4 maanden' is gebaseerd op het aantal bestellingen van klanten voor op maat gemaakte aligners die je 22 uur per dag draagt met een behandelplan van 4 maanden of minder (68%).

 

“'Zet je gebit recht in 4-6 maanden, 100% vanuit je eigen huis'”

  • “De claim '4-6 maanden' is gebaseerd op het aantal bestellingen van klanten voor op maat gemaakte aligners die je 22 uur per dag draagt met een behandelplan van 4, 5 of 6 maanden (95%).

 

"'3x sneller dan een beugel'"

  • “De claim '3x sneller dan een beugel' is gebaseerd op wetenschappelijke studies die bevestigen dat een behandeling met een traditionele beugel gemiddeld langer dan 17 maanden duurt, ongeacht of de scheefstand van de tanden licht, gemiddeld of ernstig is. De gemiddelde duur van een behandeling met SmileDirectClub is minder dan 5 maanden. Dat is 3x sneller dan met een beugel.

 

"'Zet je tanden recht en zie al resultaat na slechts 90 dagen'"

  • “De claim 'na slechts 90 dagen' is gebaseerd op de resultaten van een enquête met klanten in behandeling met aligners van SmileDirectClub die je 22 uur per dag draagt. 98% van hen zei dat ze binnen de eerste 90 dagen beweging in de stand van de tanden zagen.

 

“'Zet je tanden recht en zie al resultaat na slechts 60 dagen'”

  • “De claim 'na slechts 60 dagen' is gebaseerd op de resultaten van een enquête met klanten in behandeling met aligners van SmileDirectClub die je 22 uur per dag draagt. 80% van hen zei dat ze binnen de eerste 60 dagen beweging in de stand van de tanden zagen.

 

"'Veel klanten zien al resultaat na slechts 30 dagen'"

  • De claim 'na slechts 30 dagen' is gebaseerd op de resultaten van een enquête met klanten in behandeling met aligners van SmileDirectClub die je 22 uur per dag draagt. 50% van hen zei dat ze binnen de eerste 30 dagen beweging in de stand van de tanden zagen.

 

“'Beter toegankelijk'”

  • Of klanten nu naar een SmileShop gaan of online een afdrukset bestellen, de alignerbehandeling van SmileDirectClub is toegankelijker dan een behandeling met traditionele beugels omdat mensen overal in Nederland voor de behandeling geëvalueerd kunnen worden.

 

“'Gemakkelijker'”

  • SmileDirectClub is gemakkelijker dan een traditionele beugel omdat er in tegendeel tot die klassieke behandeling geen afspraken met de tandarts of orthodontist voor nodig zijn. Klanten van SmileDirectClub kunnen hun behandelling van begin tot eind beheren via ons innovatieve teletandheelkundige platform, met inbegrip van virtuele controles door de tandarts of orthodontist die hen behandelt. De gemiddelde totale duur van een SmileDirectClub-behandeling is ook korter dan die voor traditionele beugels: minder dan vijf maanden in plaats van 17 maanden of langer.