DRIE EENVOUDIGE STAPPEN

Zo werkt het

Stap 1:

Ons tandheelkundige team stelt je plan samen.

We maken een 3D-afbeelding van je tanden, zodat we kunnen zien wat er aan de hand is en ons behandelingsplan kunnen samenstellen. Deze afbeelding kan op twee eenvoudige manieren gemaakt worden. Je kunt zelf naar een SmileShop gaan, of je kunt onze afdrukset voor thuis gebruiken om je afdrukken te maken en ze naar ons sturen. Een in Nederland geregistreerde tandarts of orthodontist bekijkt je op maat gemaakte behandelplan en keurt het goed.

Stap 2:

Ons tandheelkundige team
maakt je aligners.

We laten je een voorbeeld zien van je nieuwe lach en maken dan je aligners op maat. We sturen je ze allemaal tegelijk, dus je hoeft niet te wachten. De aan jou toegewezen tandarts of orthodontist neemt regelmatig virtueel contact op en begeleidt je behandeling op afstand van begin tot eind. Bovendien krijg je onze bright on™ premium whitening waarmee je al in één week resultaat ziet.

Stap 3:

Laat de wereld je nieuwe lach zien.

Als de behandeling is afgerond en je een laatste controle bij je tandarts/orthodontist hebt gehad, kun je een set op maat gemaakte retainers aanschaffen. Deze draag je alleen 's nachts om je prachtige nieuwe lach op zijn plaats te houden. Zo behoud je jouw stralende lach voor een lange tijd.

ONS TANDHEELKUNDIG TEAM

De experts achter jouw behandelplan

 

Dr. Dirxen zet haar jarenlange ervaring op het gebied van transparante aligners in om met de innovatieve tele-tandheelkunde van SmileDirectClub, voor zoveel mogelijk mensen een mooie en gezonde lach tegen een betaalbare prijs mogelijk te maken.​

 

SmileDirectClub innoveert de orthodontie met een bedrijfsmodel dat gebaseerd is op digitale telezorg. Via het zelf ontwikkelde en wereldwijd grootste tele-tandheelkundige platform, kunnen onze in Nederland geregistreerde tandartsen of orthodontisten de behandeling met aligners van begin tot eind begeleiden.

 

SmileDirectClubt produceert de aligners in een ultra moderne 3D-printfabriek met meer dan 60 printers en is één van de grootste 3D-printfabrieken in de Verenigde Staten.

 

Tarieven

We bieden twee handige betaalopties, maar wat je ook kiest, het is 50% voordeliger dan andere opties:

 

SmilePay™

€ 79,70 per maand voor 24 maanden. (€ 1750 gefinancierd tegen 9,9% rente. Het totaal terug te betalen bedrag is € 1912,80).** Er zijn 2 retainersets inbegrepen voor na de behandeling.

 

Eenmalige betaling

Als je in één keer € 1750 betaalt, is het nog voordeliger.

Leenbedrag Looptijd Debetrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage (JKP) Termijnbedrag Totaal te betalen bedrag bij betaling in termijnen Totaal bedrag bij eenmalige betaling
€ 1750,00 24 maanden 9,9% 9,9% € 79,70 € 1912,80 € 1750,00
Aanbieder: I-Finance.nl B.V. Loire 204, 2491 AM Den Haag, Nederland
Verbonden bemiddelaar: Tabeo Europe Limited p.a. Fox Williams, 10 Finsbutry Square, Londen EC2A 1AF, Groot-Brittannië
Leenbedrag: € 1750,00
Looptijd: 24 maanden
Debetrente op jaabrasis: 9,9%
Jaarlijks kostenpercentage (JKP): 9,9%
Termijnbedrag (per maand): € 79,70
Totaal te betalen bedrag bij betaling in termijnen: € 1912,80
Totaal te betalen bedrag bij eenmalige betaling: € 1750,00
Aanbieder: I-Finance.nl B.V., Loire 204, 2491 AM Den Haag, Nederland
Verbonden bemiddelaar: Tabeo Europe Limited p.a. Fox Williams, 10 Finsbury Square, Londen EC2A 1AF, Groot-Brittanië

RESULTATEN

Wat mensen een reden tot
glimlachen geeft.